Sirota ova devojka!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sirota ova devojka!

Većina nas bi rado jela kolače za doručak, ručak i večeru, ali ne i ova devojka...

Foto: YouTube

  Za Rejčel Li (27) iz Federstona (Engleska) kolači su prava noćna mora, samo što su prilično realni - na sreću nas ostalih koji volimo da ih jedemo!

Naime, ova nesretna devojka ima fobiju od kolača i to toliko snažnu da ne može da podnese ni da ih vidi, a kamoli oseti miris ili u nekom "ludilu" proba!

Ona veruje da je to zbog traume >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koju je imala kao mala.

Kada je imala samo devet meseci, probala je prvi put kolač i pozlilo joj odmah nakon toga, zbog čega sada doživljava napade panike kada vidi parče kolače, a nekad se čak i onesvesti.

Naročito je užasavaju kolači sa kremom i džemom, za koje kaže da ne može da podnese njihovu teksturu i "haos" koji nastaje kada se jedu.

Za one koji se ne plaše kolača...Kolač od tri sastojka oduševio je milione!Kolači koji se spremaju za minut

"Ako neko prođe pored mene sa kolačem ili se približi, odmah počnem da se tresem i plače. Bukvalno se skamenim ako nemam gde da se pomerim. Nekad čak i preskočim stolice samo da pobegnem od toga. Miris kolača je dovoljan da učini da mi stravično pozli, a ne mogu da priđem kasi u kafiću i naručim nešto ako se kolači nalaze u blizini", ispričala je Rejčel.

Ona je zaposlena u prodavnici hrane i ne može ni da prođe kroz deo gde su izloženi kolači, a izbegava da ulazi u pekare kako slučajno ne bi naletela na neki kolač "iz pakla".

"Ljudi misle da ne dolaze toliko u kontak sa kolačima u svakodnevnom životu, ali to nije tako. Ako samo vidim da neko jede kolač na televiziji je poput horor filma za mene. Stvarno želim da mi neko pomogne, ali ovo nije normalan strah i ne znam gde da počnem."

Pogledajte video gde se vidi Rejčel kako "beži" od mesta koja imaju kolače:



Izvor: YouTube

Ranije se obraćala lekarima za pomoć, ali su joj govorili kako se ne bave fobijama od kolača.

Međutim, sada se bliži dan kada treba da se uda za svog verenika Bena Čajlda i rešena je da nekako prebrodi fobiju kako bi mogla da ima tortu na venčanju.

"Možda zvuči neobično, ali je ovo realan strah i očajnički želim da ga prevaziđem", zaključila je Rejčel.

Da li vi imate neku neobičnu fobiju?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.