Sijara pokazala savršeno telo u donjem vešu (FOTO)

Izvor: Story, 05.Okt.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sijara pokazala savršeno telo u donjem vešu (FOTO)

Samo četiri meseca nakon porođaja popularna pevačica Sijara pokazala je savršenu liniju fotografijama na kojima je samo u donjem vešu

Sijara , foto: Instagram

Dvadesetosmogodišnja r’n’b princeza Sijara, na svom Instagramu juče je razveselila čak 4 miliona sledbenika, objavivši dve golišave fotografije u Calvin Klein donjem vešu.

- Jako sam ponosna što 4 meseca nakon porođaja, mogu da nosim svoje kelvinice i da se osećam ovako dobro - >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << napisala je ispod jedne.

Sijara je sina Futurea Zahira Vilburna rodila u maju i moramo priznati da izgleda bolje nego ikad.

Nakon ovih fotografija verujemo da će njen neverni bivši verenik, reper Future, itekako razmisliti šta je izgubio.

 Podsetimo, slavni reper je svoju prelepu verenicu varao sa stilistkinjom Tirinom Li.

- Sijara je o aferi saznala preko glasina i to sa nekoliko različitih strana. Priče su kružile već neko vreme, tako da se definitivno ne radi o avanturi za jednu noć - otkrio je nepoznati izvor.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) Ima li neko da je više seksi 4 meseca nakon porođaja!? Pevačica pokazala savršeno telo!

Izvor: Press, 06.Okt.2014, 21:48

Dvadesetosmogodišnja r’n’b princeza Sijara, na svom Instagramu juče je razveselila čak 4 miliona sledbenika, objavivši dve golišave fotografije u Calvin Klein donjem vešu. . - Jako sam ponosna što 4 meseca nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.