Sergej Ćetković održao koncert u Ulcinju

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković održao koncert u Ulcinju

Poznati pevač Sergej Ćetković održao je koncert pre dva dana na crnogorskom primorju kojim je takođe najavio prestojeće koncerte u Beogradu i Novom Sadu.

Sergej Ćetković, Foto: Promo

Koncertom Sergeja Ćetkovića 18. oktobra  završen festival Dolcinium International, koji je po prvi put ove godine organizovan u Ulcinju. Sergej je oduševio više hiljada ljudi koji su na velikom platou gradske rive freneticno pevali pesme ovog poznatog kantautora.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Ovo je bio moj njegov prvi solistički koncert u Ulcinju i drago mi je zbog toga. Imali smo zaista puno poziva od svih onih koji vole moju muziku.. Bila je dobra atmosfera, publika je bila sjajna i nadam se da neće proći puno vremena da se ponovo družimo –  rekao je Sergej.

Ovih dana Sergej sa svojom ekipom muzičara i menadžmentom uveliko se priprema za predstojeće koncerte u Beogradu i Novom Sadu.

Koncert u Beogradu odrzaće se 28. novembra u Sava Centru, dok će se koncert u Novom Sadu održati u Srpskom narodnom pozoristu 5. decembra.

Ulaznice su već u prodaji i mogu se nabaviti na blagajnama Sava Centra i Srpskog narodnog pozorišta kao i na prodajnim mestima Eventima.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.