Samo za papu: U Vatikanu održana specijalna projekcija filma Vaskrsnuće

Izvor: Story, 06.Feb.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo za papu: U Vatikanu održana specijalna projekcija filma Vaskrsnuće

Svake godine snimi se bar jedan film koji pleni pažnju poklonika najrasprostranjenije religije na svetu pa tako ni 2016. nije izuzetak.

Kevin Rejnolds, reditelj filmskih blokbastera „Robin Hud: Princ lopova“, „Vodeni svet“ i „Grof Monte Kristo“ prihvatio se teškog zadataka –  da režira kompleksnu akcijsku dramu Vaskrsnuće čije su glavni glumci, Žozef Fajns i Maria Boto ovih dana posetili Vatikan i upoznali Papu. Upravo je za Papu održana i ekskluzivna >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << projekcija ovog filmskog hita, a mi vam ovim putem donosimo fotografije i video iz Vatikana i predstavljamo bioskopsku najavu.

Napeti triler Vaskrsnuće epska je biblijska priča o vaskrsnuću Isusa Hrista, ispričana kroz oči nevernika. Klavus (Fajns), moćan rimski tribun i njegov pomoćnik, Lucius (Felton), istražuju misteriju o tome šta se dogodilo sa Isusom u nedeljama nakon njegovog raspeća, sa namerom da opovrgnu glasine o vaskrslom Mesiji i spreče ustanak u Jerusalimu.

Uz Žozefa Fajnsa („Zaljubljeni Šekspir“, „Elizabeta“) i Toma Feltona (serijal „Hari Poter“) glavne uloge u ovoj akcijskoj drami ostvarili su Klif  Kurtis („Dan obuke“, „Umri muški 4.0“), Piter Firt („Amistad“, „Pearl Harbor“) i prelepa Maria Boto („Moja grčka avantura“) kao Marija Magdalena. Scenario je uz Kevina Rejnoldsa napisao i Paul Aielo po čijoj je priči film i snimljen.

Film Vaskrsnuće nije samo još jedan u nizu filmskih dela sedme umetnosti o Isusu Hristu. To je izuzetno kompleksna, intrigantna i praktično detektivska priča snimljena u maniru najnapetijih trilera ispričana na do sada neviđen način: kroz oči čoveka kojem je gotovo nemoguće verovati u to da su čuda moguća.

Akcijska drama Vaskrsnuće u domaće bioskope stiže 21 aprila!

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.