STISLE IH OBAVEZE

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STISLE IH OBAVEZE

Prema studiji magazina Helti vomen, žene u proseju vode ljubav jednom nedeljno. Od hiljadu žena, 66 odsto je reklo da je zadovoljno ako se pokoji put dogodi da dožive orgazam. Ispada da većina žena upražnjava seks iz obaveze jer ne žele stalno da odbijaju partnera.

Pojedini seksualni terapeuti tvrde da je i seks iz sažaljenja bolji nego nikakav, jer ipak povezuje partnere kojima su intimni odnosi zbog obaveza poput karijere i roditeljstva na dnu liste.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RECEPT ZA DOBAR BRAK: ONO DVAPUT NEDELJNO

Izvor: Kurir, 18.Nov.2011

Brojne studije bave se pitanjem koliko seksa je dovoljno kako bi oba partnera bila sretna, a jedno nedavno urađeno istraživanje pokazalo je da supružnici, u proseku, godišnje imaju seks 58 puta...Broj seksualnih odnosa značajno opada nakon rođenja prvog deteta, a zatim još više posle drugog....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.