SANJA MARINKOVIĆ: UDAĆU SE PRED TABLOIDIMA!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2010, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA MARINKOVIĆ: UDAĆU SE PRED TABLOIDIMA!

Čega si se odrekla radi dobrog izgleda? - Verovala ili ne, ničega! Neko ustane ujutro zapali cigaretu i popije kafu, a ja ustanem i odem na trening. Svako u životu bira ono što mu prija.

Čega si se odrekla radi dobrog izgleda?

- Verovala ili ne, ničega! Neko ustane ujutro zapali cigaretu i popije kafu, a ja ustanem i odem na trening. Svako u životu bira ono što mu prija.

Plašiš li se starosti?

- Imam 37 godina i nemam problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da to kažem, dok u okruženju imam žene koje su ušle u četrdesete i postale opterećene godinama. Bore, kosa, kosti... to su im glavne teme. Nikad se ne bih vratila u 25. godinu jer mi je život sada mnogo lepši i ispunjeniji nego tada.

Šta te najlakše izvede iz takta?

- Ne mogu da podnesem kad me ljudi lažu i još me i ponižavaju time što znam da me lažu, a oni to i dalje rade. Uvek se iznova iznerviram kada neko od mene pokušava da napravi budalu. Primitivizam takođe ne mogu da podnesem.

Svog partnera nazivaš mužem iako još niste venčani...

- Nismo se venčali, ali ga doživljavam kao svog muža. Bilo bi zaista glupo da kažem „moj dečko sa kojim imam dete“ ili „moj partner“. On jeste moj muž iako još uvek nezvanično.

Imate li nameru da uskoro stanete pred matičara?

- Ma, to je pitanje broj jedan. U svojoj emisiji sam čak rekla: „Udaću se, ljudi, verujte, pred Bogom i tabloidima“. Inače, za novembar smo organizovali putovanje na kojem bismo se venčali, a kojem bi prisustvovali prijatelji, ali su mi umrla dva ujaka, pa će venčanje ipak sačekati.

Želja ti je da se udaš bosonoga na nekom grčkom ostrvu.

- Iako je to i dalje jedna od opcija, shvatili smo da ne bi bilo loše da se taj dan svi ludo provedemo, tako da će se venčanje najverovatnije odigrati u jednom gradu na planeti gde se svi ludo provode 24 sata!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanja Marinković: Venčanje opet odloženo

Izvor: Svet, 06.Nov.2010

Voditeljka Sanja Marinković otkriva na koji način održava liniju, šta je najčešće izbaci iz takta i zašto je već nekoliko puta odložila svoje venčanje. "Verovali ili ne, ničega se nisam odrekla radi dobrog izgleda! Neko ustane ujutro zapali cigaretu i popije kafu, a ja ustanem i odem na trening....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.