Razotkriveni: Sloba Vasić preboleo verenicu uz ćerku poznatog pevača! (FOTO)

Izvor: Story, 04.Okt.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razotkriveni: Sloba Vasić preboleo verenicu uz ćerku poznatog pevača! (FOTO)

Kažu da je njen otac vrlo strog pa su golupčići pokušali da se sakriju od javnosti, ali nije im pošlo za rukom...

foto: Instagram

Slobodan Vasić pre nešto više od mesec dana raskinuo je veridbu, nakon što je navodno fizički nasrnuo na svoju bivšu verenicu, međutim, za vrlo kratko vreme započeo je novu ljubavnu romansu.

Sloba Vasić odlučio da otkrije istinu: Valentina je mogla da me ubije

Zbog svih dešavanja koji su ga pratili, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fotografijama preko lica svoje devojke stavlja stikere i tako pokušava da svoju novu devojku sakrije od javnosti. Međutim, malo su se prevarili i nisu računali na to da će vrlo brzo biti otkriveni.

Njegova devojka to isto radi sa njegovim licem, a na društvenim mrežama postavljaju iste gotografije.

Novinari Kurira došli su do saznanja da je njegova nova devojka sa kojom je preboleo verenicu upravo Helena Topalović, ćerka popularnog pevača Milana Topalovića - Topalka.

Nakon što je postala punoletna Topalkova ćerka obradovala je svoje pratioce seksi selfijem

Sloba svoju novu ljubav oslovljava kao Život moj što se može videti iz prepiske koju je podelio na društvenim mrežama, a očigledno je i da ni Helena ne štedi nežne reči.

Šta li će na sve ovo reći tata, za kog Helena tvrdi da je vrlo strog, ostaje da vidimo.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.