Prva pevačica grupe Luna otkrila čime se sada bavi: Obezbeđujem sebi sve što poželim!  (FOTO)

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva pevačica grupe Luna otkrila čime se sada bavi: Obezbeđujem sebi sve što poželim! (FOTO)

Maja Marković, koja već pet godina peva na brodovima, prvi put otkako se povukla sa javne scene iskreno priča o svom iskustvu sa okeana

Maja Marković, foto: Facebook

Maja Marković, nekadašnja pevačica grupe Luna, koja se povukla iz javnosti, već pet godina živi od pevanja na kruzerima, a prvi put za Kurir priča o svom iskustvu sa okeana.

Ona je u međuvremenu sredila i svoj emotivni život, udala se za muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, s kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se dugo zabavljala.

S obzirom na to da je devedesetih slovila za pevačicu s najjačim vokalom, napokon je odlučila da progovori o svom pevanju na brodovima, kao i o odnosu sa osnivačem Lune Čedomirom Rajačićem, odnosno Čedom Čvorkom.

- Imam mnogo posla, putujem širom sveta. Sarađujem s nekoliko multinacionalnih kompanija svetske klase u domenu muzičkog entertejnmenta i turizma, pa imam višegodišnje ugovore s fantastičnim uslovima. Bila sam na pravom mestu u pravo vreme i dobila odlične ponude. Ponosna sam što sam deo malog broja odabranih jer ovakvu priliku dobijaju samo visokokvalitetni muzičari. Neukusno je da pričam o svojoj zaradi, nikada to nisam radila, niti ću. Zahvaljujući svom kvalitetu, sposobnosti i visokoprofesionalnom odnosu prema poslu, oduvek obezbeđujem sebi sve što poželim - priča pevačica i dodaje:

- Ništa mi ne nedostaje iz perioda devedesetih, uživam u svemu što mi se sada dešava i gledam u budućnost. Pored onoga što lično radim, najlepša stvar koja se trenutno dešava jesu predivni i pretalentovani novi klinci koji pevaju i moje pesme na raznim takmičenjima iako ja već dugo nisam aktivno prisutna na sceni - zaključuje Maja.

Otkad je 2006. napustila grupu, Markovićeva naglašava da sa Čedom Čvorkom nije u kontaktu, kao i to da ne prati rad njegovih novih pevačica.

- Jedino što mogu da kažem jeste da razloga, potrebe i uslova za kontakt nema. Živim u sadašnjosti i uživam u trenutku koji se upravo dešava, a prošlost i uspomene imaju svoju fioku - kaže pevačica.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.