Prst u oko fanovima: Čizme od 1.000 evra!

Izvor: Mondo, 28.Jul.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prst u oko" fanovima: Čizme od 1.000 evra!

Karleuša izgleda nije mogla da odoli da se pohvali novim čizmama!

Foto: Instagram/karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša poznata je kao neko ko voli modu i ne štedi novac kada su u pitanju "krpice", tašne, cipele… I to je sasvim u redu, ali njenim fanovima smeta kada se povremeno pohvali novim stvarima na Instagramu.

Srpske vegzice - biramo najlepšu! ANKETA

Ovog puta se Karleuša pohvalila novim "Balensijaga" čizmama, dugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i uskim poput čarapa. S obzirom na to da koštaju 1.095 evra na zvaničnom sajtu ovog modnog brenda, a da se pevačica pohvalila kako je kupila dva para - crne i ljubičaste - to je iznerviralo njene obožavatelje koji su pisali da "narod nema da jede" i da zbog toga "ne mora baš da se hvali i pokazuje".

Ovo niko ne nosi na plažu - osim nje (FOTO)

☔️☔️☔️ #balenciaga

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 27, 2017 at 5:56am PDT

Druge cena nije zanimala, pa su se bazirali na to da li im se čizme dopadaju ili ne.

#balenciaga #boots

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 27, 2017 at 6:38am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.