Premijera: Nives Celzijus zapalila selo i kuću muža bivše hrvatske premijerke (VIDEO)

Izvor: Story, 20.Maj.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Nives Celzijus zapalila selo i kuću muža bivše hrvatske premijerke (VIDEO)

Najiščekivaniji spot ovog leta konačno je ugledao svetlo dana, a senzacionalna Nives Celzijus ponovno osvaja pesmom Biondina.

Nives Celzijus, foto: Marko Šarić

Uz pratnju splitske Klape Sveti Florijan pobednika jubilarnog 50. Splitskog festivala sexy pevačica pripremila je pravi letnji hit za predstojeći CMC festival u Vodicama na kojem je ona sama prošle godine osvojila nagradu Hit godine za pesmu Karanfili.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << snimanja video spota Biondina u selu Škopljanci u Dalmatinskoj zagori Nives je čak i zapalila kuću bivšeg muža Jadranke Kosor, Ive Škopljanca. Slučajno, naravno, a tek je po dolasku vatrogasaca saznala čija to kuća izgorela.

- Nives zapali sve gde god se pojavi, ništa u tome nije čudno. Pogledajte kako žena izgleda, ona je nama definitivno najsexy Hrvatica i mislim da je zapalila celo selo, a ne samo jednu kuću. Oduševljeni smo saradnjom i jedva čekamo nastup na festivalu; Nives nema konkurencije - kaže Nino Treskavica iz Klape Sveti Florijan.

- Udružili smo se kako bi publici ovog leta pripremili nesvakidašnje iznenađenje i priuštili pravi letnji hit. Bio je to pun pogodak. A za nastup ćemo se posebno potruditi kako se ovogodišnji festival ne bi tako brzo zaboravio - dodaje njegov klapski kolega Rade Popadić.

- Čim sam čula pesmu, znala sam da je to to. Vesela i brza pesma osvojila me na prvu, a kako vidim i moje nove drage prijatelje iz Splita. Momci iz Klape Sv.Florijan stvarno su se maksimalno angažovali. Svi me pitaju koji član klape mi je najdraži, a ja moram biti iskrena pa reći da je to Luka Bartulić. Prava je slatkica iako nekad zna biti mali zloćko. On i njegov tata Jerko stvarno su se potrudili kako bi nam pomogli i olakšali snimanje i to im nikad nećemo zaboraviti. Verujem da će Luki devojka dopustiti nastup na CMC festivalu - ističe popularna pevačica koja se još uvek privikava na ulogu plavuše.

- Kritike su sjajne i to me baš raduje, ali nema vremena za uživanje u pohvalama. Maksimalno se spremamo da za nastup u Vodicama realizujemo senzacionalne ideje našeg kreativnog tima i svakodnevno smo u probama jer smo veliki perfekcionisti. Uverena sam da ćemo tek na festivalu pokazati kakva smo senzacionalna kombinacija - najavljuje Nives.

- Zaljubili smo se u ovu sjajnu pesmu koja odgovara našem temperamentu, a mislim da se neko iz klape zaljubio i u Nives. Verujemo da će pesma zaista biti idealna za predstojeće leto. Mi smo snimali u studiju u Splitu, a Nives u Zagrebu i prvi put smo se sreli i lično uživo upoznali neposredno pred snimanje spota proteklog vikenda. Još smo pod utiskom, oduševili smo se njenom profesionalnošću. Snimali smo ceo dan, od rane zore do kasno uveče, a njoj ništa nije bilo teško iako su je mučile alergije i bila je nesnosna vrućina. Mislim da smo verodostojno prikazali lepote Dalmacije, a posebno su nam bili dragi prizori na bjondu Nives u tradicionalnoj dalmatinskoj priči. Prelepa je cura - istakao je Hrvoje Lovrić iz klape Sv. Florijan o koleginici koju smatraju najseksipilnijom Hrvaticom.

Dodaje kako je ova saradnja s Nives svojevrsni nastavak njihovog velikog hita Kako ću joj reć da varin jer publici šalje istu radosnu poruku i pozitivne vibracije, a ove godine u Vodicama napraviće s Nives zasita pravi šou i jedva čekaju taj vikend 12. i 13. juna.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.