Prava lepotica: Ovako danas izgleda mlađa ćerka Goce Božinovske (FOTO)

Izvor: Story, 29.Jan.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava lepotica: Ovako danas izgleda mlađa ćerka Goce Božinovske (FOTO)

Njena sestra Jelena već je pokazala da je izgled nasledila od majke, a sada je red na Zoranu.

Goca Božinovska, foto: Fejsbuk

Zorana Šijan mlađa je ćerka folk pevačice Goce Božinovske koju je dobila u braku sa Zoranom Šijanom. To je pevačici bio drugi brak u kom je dobila i sina Mirka Šijana. Iz prvog braka ima ćerku Jelenu Vučković čiji tata je poznati kompozitor Rade Vučković.

Gocina starija ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Jelena Vučković već nekoliko godina bavi se profesionalno pevanjem. Zvezda Granda ide korak po korak i traži svoje mesto na estradnom nebu. Za Gocinog sina se uglavnom vezuju neke skandalozne priče, a njena mlađa ćerka Zorana je prava ćerka za primer.

Evo šta je Goca Božinovska rekla o estetskoj hirurgiji

Ona je pre par godina završila fakultet za kulturu i medije i još uvek čeka posao. Pisalo se da treba da postane voditeljka Grand televizije, ali se to nije dogodilo. Tokom 2010. godine zabavljala se sa fudbalerom Branislavom Jovanovićem.

Dok ne naiđe prava poslovna prilika Zorana vrlo rado pozira za društvene mreže i pokazuje koliko je zgodna i seksi.

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.