Poznati na venčanju iz bajke: Voditeljka izgovorila sudbonosno da! (FOTO)

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati na venčanju iz bajke: Voditeljka izgovorila sudbonosno da! (FOTO)

Venčanju atraktivne voditeljke ružičaste televizije, Irene Atanasković, prisustvovale su brojne poznate ličnosti uživajući u lepom danu i muzici gudačkog kvarteta.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić sa supružnicima Irenom Atanasković i Milanom Hrnjakom, foto: Story press

Sunčano subotnje popodne ostaće u najlepšem sećanju svima kojima su prisustvovali ceremoniji u Beogradu, na koje je uz prisustvo rodbine i prijatelja, poznata voditeljka televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Pink Irena Atanasković rekla sudbonosno da dugogodišnjem partneru Milanu Hrnjaku.

Jedinstvena ceremonija sklapanja braka organizovana je u manastiru Fenek. Pošto su oboje romantične duše, venčanje im je bilo kao iz bajke. Do Manastira vozili su se kočijom koja je bila ukrašena cvećem. Građansko venčanje obavili su u bašti jednog restorana u Jakovu, gde ih je tokom romantičnog događaja pratio gudački kvartet, a onda su poleteli beli golubovi koji predstavljaju ljubav i mir kao i početak novog, zajedničkog života.

Mlada je u crkvi nosila dugu belu venčanicu sa velom kreatorke Dragane Kukić Vojvodić, a mladoženja elegenatno odelo kreatora Bate Spasojevića. Crkvenom venčanju je kumovala Irenina prijateljica - pevačica Dijana Janković, a građanskom venčanju kumovale su prijateljice Daria Stanojević i Tanja iz osnovne škole.

Kume svoje oduševljenje nisu krile kao i Irena koja je tog momenta bila ponosna na svoje najbolje drugarice. Atmosferu u restoranu zagrejao je Dj - Ica, a nakon čestitanja gostiju usledio je i prvi ples uz evergrin hitove..

Uz fantastičan Baby Blue Band, prvi blok pesama poklonila je Suzana Branković bivša članica grupe Bjuti kvins, a onda su se pridružile Ljupka Stević, kuma Daria Stanojević, Sonja Kocić, Marta Savić, Aleksandra Dabić Jacić, Jellena i Anabela Atijas koje su svojim interpretacijama doprinele da provod bude još bolji.

Mnoge goste u restoranu oduševila je svadbena torta, kao i spektakularan vatromet koji je priređen u večernjim satima.

Pored mnogobrojnih prijatelja i rođaka, svadbenom veselju prisustvovali su i TV prezenter Aleksandra Ivanović, Vujadin Savić sa Mirkom Vasiljević, glumica Dragana Mićalović, pevač Nikola Burovac kao i Irenine kolege iz emisije Premijera, Ognjen Nestorović, Jelena Vuletić, Tijana Prica i Nemanja Vujičić.

- Veoma smo zadovoljni. Uživali smo. Mislim da će gosti još dugo prepričavati utiske sa venčanja.. - izjavili su supružnici.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.