Poznata pevačica uhvatila bidermajer na Severininoj i Igorovoj svadbi: Da li će i ona reći sudbonosno DA uskoro? (VIDEO)

Izvor: Story, 24.Nov.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata pevačica uhvatila bidermajer na Severininoj i Igorovoj svadbi: Da li će i ona reći sudbonosno DA uskoro? (VIDEO)

Sve ovo sa strane je posmatrao Mrka, koji je bodrio Anu da se dočepa buketa. Smeškao se, a prijatelji s kojima je sedeo za stolom su mu rekli da već krene da sprema svadbu

Ana Bektua, foto: screenshot

Ana Bekuta mogla bi posle Severine Vučković da obuče venčanicu i izgovori da. Jer upravo je pedesetšestogodišnja pevačica uhvatila bidermajer koji je hrvatska zvezda bacila na svom venčanju s Igorom Kojićem, Kebinim sinom.

Na vrhovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prstiju: U ovim cipelama je Severina izgovorila sudbonosno da!

Ipak, da bude sledeća nevesta, kako nalažu narodna verovanja, članica žirija Zvezda Granda moraće da sačeka da se njen dragi Milutin Mrkonjić Mrka razvede od supruge Dragane.

Zlatna sirena: Ovako je izgledala druga Severinina haljina (FOTO)

Inače, Bekuta nije baš želela da se gura sa neudatim devojkama, ali ju je Seve odvukla sa stolice. Pošto je imala dva bidermajera, prvi je uhvatila njena bliska prijateljica iz Zagreba, dok je drugi pao pravo u Bekutine ruke.

.



Inače, Bekuta je, pored Lepe Brene, Đanija i Harisa Džinovića, svojim hitovima napravila odličnu atmosferu i goste podigla na noge. Prvi se mikrofona latio ponosni tata i svekar Keba, koji je otpevao svoje najveće hitove i posvetio ih lepoj snajki. Na podijumu je sa njim igrao i mladoženja, a za to vreme na video-bimu je bio pušten Kebin spot sa sinom.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.