Povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama: Koncert ansambla Kolo

Izvor: Story, 25.Nov.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama: Koncert ansambla Kolo

Celovečernjim vokalno-instrumentalnim koncertom u četvrtak 26. novembra sa početkom u 20 sati u Ustanovi kulture Palilula na sceni „Stamenković,“ Ansambl KOLO nastavlja sa akcijama na polju društvene odgovornosti.

Posle obeležavanja Svetskog dana osoba sa autizmom koncertom u UK Palilula, inkulzijom folklorne sekcije Udruženja „Drugačiji zajedno“ u program koncerta Ansambla u Narodnom pozorištu u Nišu, kao i njihovim dolaskom u prostorije Ansambla gde su prisutvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jednom radnom danu umetnika

povodom obeležavanja Svetskog dana muzike, donatorksim koncertom u Pozorištu „Atelje 212“ za opremanje senzorne sobe Škole za decu ometenu u razvoju „Novi Beograd“, KOLO će obeležiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama.

Ujedinjne nacije su 1999. godine zvanično proglasile 25. novembar za Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Raznovrsnost muzičkih žanrova koji sežu od tradicionalnih, preko duhovnih kompozicija do obrada pesama sa tradicionalnim motivima, potvrđuju široki volumen mogućnosti, interesovanja i programske linije koju Ansambl KOLO neguje. U programu će pored umetnika Ansambla KOLO učestvovati i gosti: Bora Dugić,  Dragoslav Pavle Aksentijević, Ana Ćurčin, grupa „Biber“, Bojan Ivković i Jovana Lazić.

Ulaznice po ceni od 300,00 dinara mogu da se kupe na biletarnici UK Palilula.  Za grupne posete obezbedili smo popust.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ansambl Kolo u UK „Palilula“

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Nov.2015, 06:53

Ansambl Kolo održaće celovečernji vokalno-instrumentalni koncert, 26. novembra od 20.00 u UK „Palilula“. Posle obeležavanja Svetskog dana osoba sa autizmom, inkulzijom folklorne sekcije Udruženja „Drugačiji zajedno“ u program koncerta Ansambla u Narodnom pozorištu u Nišu, kao i njihovim...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.