Potresna životna priča najlepše žene sveta: Ovo je ispovest Sofije Vergare!

Izvor: Story, 29.Jan.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna životna priča najlepše žene sveta: Ovo je ispovest Sofije Vergare!

Danas jedna od najlepših žena na svetu, morala je da prebrodi mnoge bolesti i porodične tragedije dok se nije proslavila.

Sofija Vergara, foto: Instagram

Malo je onih koji danas ne znaju ko je Sofija Vergara. Iako je postala svetski popularna, lepotica iz Kolumbije nije imala lak život.

Rođena je 1972. godine kao šesto dece u gradu Barankilja. Dok je studirala stomatologiju, rešila je da se uda za svoju srednjoškolsku ljubav Džoa Gonzalesa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Kako je Sofija izgledala na svom prvom venčanju pogledajte OVDE

Njen brak trajao je dve godine, a posle razvoda odlučila je da se bavi modelingom. 1998. godine Sofijin brat Rafael je ubijen, što je jako potreslo glumicu.

Rafael je već jednom bio kidnapovan. Nakon što je bio oslobođen, počeo je da nosi pištolje a telohranitelji su bili uz njega. Jednog dana izašao je na ulicu bez njih, a kindaperi su ga upucali kada je hteo da posegne za pištoljem – rekla je Sofija u jednom intervjuu.

Na šta je sve Sofija Vergara spremna kako bi zaustavila starenje pročitajte OVDE

Prelepa glumica imala je problema i na ljubavnom planu. Devedesetih godina zabavljala se sa izvesnim Krisom Pasijelom, za koga su mnogi tvrdili da je mafijaš.

Sofiji je 2000. godine dijagnostifikovan rak tiroidne žlezde. Podvrgla se terapijom jodom i oporavila se u potpunosti. Te iste godine Kris Pasijelo je uhapšen zbog ubistva kućne pomoćnice.

Glumica je takođe pokušavala da pomogne svom bratu Huliju, koji je pre nekoliko godina uhapšen zbog droge. Takođe, pričalo se da je Sofija bila u vezi sa nekadašnjim narko-bosom Adresom Lupezom.

Danas je pronašla sreću sa zgodnim Džoom Manganijelom, a zaljubljeni par uskoro će stati na ludi kamen. Neke priče ipak imaju srećan kraj zar ne?

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.