Pose sedam godina ponovo u vezi

Izvor: Story, 09.Feb.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pose sedam godina ponovo u vezi

Poznati holivudski glumac Lijam Nison je potvrdio da se posle sedam godina ponovo zaljubio.

Foto: Profimedia

Lijam Nison (63) je 2009. godine izgubio suprugu takođe glumicu Natašu Ričardson, u tragičnoj nesreći na skijanju.

Glumac nije hteo da otkrije identitet svoje nove ljubavi, ali je rekao da se radi o poznatoj ličnosti, kao i šta će joj prirediti za Dan zaljubljenih.

-Moraću da se potrudim. Niste ni svesni koliko buket sveže >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ubranog cveća može da razneži ženu - rekao je glumac za Sandej Independent.

Iako je odlučio da je vreme da nastavi dalje i upusti se u novu romansu, glumac je naglasio kako još uvek pati zbog gubitka supruge.

-Svaka smrt je teške, a posebno ona koja se desi tako iznenada -rekao je glumac dodavši da još uvek oseća veliku tugu, ali da se trudi da nastavi dalje.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.