Pogledajte retke fotografije dece Megan Foks

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte retke fotografije dece Megan Foks

Prelepa glumica i njen suprug, Brajan Ostin, u braku su četiri godine, a zajedno imaju dvojicu sinova, sa kojima se retko pojavljuju u javnosti. Brajan je ovog puta iznenadio obožavaoce

Megan Foks, Brajan Ostin, foto: Instagram

Uprkos tome što su jedan od najpoznatijih holivudskih parova, u javnosti se retko mogu videti sa njihovom decom.

Brajan Ostin sa porodicom voli da uživa u toplini svog doma, ali glumac je ovog puta iznenadio svoje pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kada je na Instagramu objavio fotografije sa sinovima.

Na jednoj pozira sa dvogodišnjim sinom Noom, a na drugoj se mazi sa sedmomesečnim Bodijem.

Brajan je nedavno na Instagramu objavio i snimag svog najstarijeg sina Kasiusa, kojeg je dobio u braku sa Vanesom Marcilom, kako se igra sa svojim bratom Noom. Mlađem se očigledno nije svidelo ophođenje starijeg brata, pa mu je to i pokazao:

Inače, Megan Foks je svoje sinove prvi put predstavila u emisiji kod Elen, a vi pogledajte kako je to izgledalo:

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.