Plus-size pojačanje među Anđelima?

Izvor: Mondo, 02.Avg.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plus-size pojačanje među Anđelima?

Šuška se da će se među Viktorijinim anđelima uskoro naći i plus-size manekenka...

Foto: Splash news/Jackson Lee Jednostavno neodoljive

  Elsa Hosk i Monika Jagaciak, poslednje pojačanje među Anđelima, kažu da je sada pravo vreme za to i nadaju se da će im se nova koleginica uskoro pridružiti.

"Mislim da je sada ceo svet otvoreniji kada je reč o plus-size modelima I sigurna sam da će u nekom skorijem trenutku svi biti spremni za to," kaže Monika >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jagaciak iz Poljske. "Još uvek ne znamo da li se Anđelima pridružiti i punija manekenka, ali ja se iskreno nadam da hoće."

Brend "Viktorija's sikrit" prošle godine se našao na meti kritika zbog toga što neprestano promovišu mršavice, ali nove manekenke koje su se pridružile Anđelima podržavaju različitost i smatraju da je važno promovisati različite tipove tela.

"Promovišemo različitost, dolazimo iz svih krajeva sveta – Rusije, Holandije, Portugala, Brazila, Poljske, Švedske, Austrije, Amerike... Dolazimo iz raznih okružemnja, imale smo potpuno drugačiji život pre ovoga, tako da je zaista zanimljivo prikazati toliko nacionalnosti," kaže Elsa Hosk.

Iako se za sada ne zna da li će Anđeli dobiti plus-size pojačanje, ali punija manekenka Ešli Grejam je u aprilu rekla da bi volela da se priključi Anđelima: "Ako me slušate, pozovite me!"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.