POSLE RASKIDA Ovo nemojte nikako da radite

Izvor: 24sata, 31.Okt.2014, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE RASKIDA Ovo nemojte nikako da radite

Vreme leči sve rane, ali ženama koje su upravo ostavljene to ne znači baš mnogo. Prve nedelje nakon raskida su uvek najteži, a ako si upravo sad u toj fazi (ili poznaješ nekoga ko jeste), nije loše da se podsetiš na stvari koje će ti samo otežati ovaj period.

Nemoj glumiti da si dobro

Neke žene već prvi dan nakon raskida hodaju okolo i govore da su sasvim u redu. To je samozavaravanje i odgađanje. Takva će se žena slomiti nakon mesec dana, i proživljavati >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << prvu nedelju tek tada. Ako ti se plače - plači, radi šta želiš, samo nemoj samu sebe uveravati da si super, jer verovatno nisi.

Nemoj da pokušavaš da ostaneš prijatelj s njim

Kasnije možeš, ali na početku to jednostavno neće funkcionisati. Naravno da možete ostati u prijateljskim odnosima, ali na početku je to najčešće samo pokušaj da se vratiš u vezu s njim, a on to najverovatnije ne želi.

Nemoj ga uhoditi

Na Facebooku, na mestima na kojima znaš da će biti - nemoj. To nije dobro ni za tebe, ni za njega. Umesto da se baviš njime, bavi se sobom.

Nemoj spavati s njim

Možda će ti se to činiti kao logičan izbor, ali nemoj spavati s bivšim nakon raskida. On to najverovatnije radi samo zbog seksa, ti ćeš to najverovatnije raditi s ciljem da se pomirite, i niko neće biti sretan.

Nemoj se tetovirati

Ni ošišati. To možeš malo kasnije, kada budeš sigurna da tetovaža ili drastično promenjena frizura nemaju veze s raskidom. Tetovaža ili nova frizura ga neće vratiti, niti će učiniti da se osećaš bolje.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.