PENELOPE ZAIGRALA SARAJEVSKU UDOVICU

Izvor: Kurir, 12.Sep.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PENELOPE ZAIGRALA SARAJEVSKU UDOVICU

SARAJEVO - Prva scena filma "Venuto al Mondo" italijanskog reditelja Serđa Kastelita (Sergio Castellitto) snimaće se od danas na lokaciji nedaleko od Jevrejskog groblja u Sarajevu.

SARAJEVO - Penelopa na set stigla sa perikom

Pala je prva klapa filma "Venuto al Mondo". Snimanje je počelo na Jevrejskom groblju u Sarajevu, a Penelope Kruz na set je došla našminkana i s perikom tako da je izgledala neprepoznatljivo.

Prva scena filma "Venuto al Mondo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << italijanskog reditelja Serđa Kastelita (Sergio Castellitto) snimaće se od danas na lokaciji nedaleko od Jevrejskog groblja u Sarajevu.

Film će se u narednih mesec snimati na brojnim sarajevskim lokacijama, a snimanje će potom biti nastavljeno u Dubrovniku i završeno u Italiji. Španska glumica Penelopa Kruz doputovala je prošle sedmice u Sarajevo sa suprugom Havijerom Bardemom i osmomesečnim sinom Leom.

Glumica u filmu igra Italijanku Gemu, sarajevske udovicu koja stiže u taj grad nakon rata kako bi sinu tinejdžeru pokazala gde se rodio i poginuo njegov otac. Jednu od glavnih uloga u filmu tumači mladi glumac iz BiH Adnan Hasković.

Penelopa Kruz je izjavila da će joj ta uloga biti jedna od značajnijih u karijeri i da generalno ne voli ratne priče, ali da ju je roman "Venuto al Mondo" emotivno jako dirnuo.

Roman "Venuto al Mondo" italijanske književnice Margaret Mazantini (Mažantini), po kojem se snima film, postao je bestseler u svetu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penelopa Kruz od danas snima u Sarajevu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Sep.2011

Prva scena filma "Venuto al Mondo" italijanskog reditelja Serdja Kastelita snimaće se od ponedeljka na lokaciji nedaleko od Jevrejskog groblja u Sarajevu... Film će se u narednih mesec snimati na brojnim sarajevskim lokacijama, a snimanje će potom biti nastavljeno u Dubrovniku i završeno u Italiji.Španska...

Nastavak na NaDlanu.com...

Penelope Kruz uči srpski

Izvor: Press, 13.Sep.2011, 00:22

Penelope Kruz uči srpski jezik zbog uloge u filmu „Venuto al mondo"! Slavna glumica poslednjih dana u Sarajevu intenzivno uči srpski s obzirom na to da u nekoliko scena treba da komunicira na našem jeziku.

Nastavak na Press...

Prepoznajete li Penelope Kruz?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2011

U Sarajevu je "pala" prva klapa italijanskog filma "Venuto al Mondo". Snimanje je počelo na Jevrejskom groblju, a lepa Španjolka Penelope Kruz na set je došla našminkana i s perikom tako da je izgledala neprepoznatljivo...Penelope je za potrebe filma maskirana u staricu, sa sedom i raščupanom kosom. Fotografima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Neprepoznatljiva Penelope Kruz snima u Sarajevu!

Izvor: Tracara.com, 13.Sep.2011

Prva klapa filma Venuto al Mondo juče je pala na Jevrejskom groblju u Sarajevu. Iako je fotografima izričito bio zabranjen pristup setu, portal Sarajevo-x objavio je nekoliko fotografija na kojima je slavna španska glumica, ali je skoro pa neprepoznatljiva zbog perike. 'Ekipa filma &Venuto al...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.