Ovo morate da probate: Krupnije oči za samo 5 minuta?

Izvor: Story, 28.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo morate da probate: Krupnije oči za samo 5 minuta?

S obzirom na to da pogled govori više od hiljadu reči, jako je važno da obratite pažnju kako ste svoj pogleda uokvirili... Samo za naše čitateljke otrkivamo kako da vaše oči izgledaju krupnije za samo 5 minuta.

Foto: Profimedia

Bez obzira na to da li spadajte u kategoriju žena koje vole i umeju da se našminkaju ili u drugu kategoriju žena - koje ne umeju i ne vole, ovaj trik bi trebalo da znate.

Čak i ako ste ovladale svim tehnikama šminakanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << očiju, kec u rukavu više, nikada nije na odmet.

Kim Kardašijan otkriva: Kako da mršavite, ali zadržavate obline

Ono što je najbolje kod ove metode je upravo to što je jednostavna i brza, i pristaje svim bojama očiju, pa čak iako žurite moćićete da iskoristite upravo ovaj trik.

Ukoliko niste pristalica neutralnih senki, pustite mašti na volju i eksperimentišite, a pri tom samo treba da vodite računa da svetlije senke stavljate u uglove očiju, dok tamnije treba da koristite na spoljašnjim ivicama oka.

2 prirodna seruma za rast trepavica koje možete napraviti sami

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.