Ovo je najefikasniji domaći recept za brži rast kose!

Izvor: Story, 02.Mar.2015, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najefikasniji domaći recept za brži rast kose!

Dermatolozi tvrde da ovaj metod nema nikakvih loših posledica po kožu glave, a rezultati će vas zadiviti.

foto: Profimedia

Lepa kosa je jedan od najboljih pokazatelja ženstvenosti.Neke žene ne mare mnogo za dužinu kose dok postoje one koje bi sve dale da imaju dugu, gustu i zdravu kosu. Možete da isprobate metodu sa crnim lukom, koja je veoma popularna u Holivudu. Dermatolozi kažu da nema nikakvih loših posledica po kožu glave ili dlaku.

Crni luk >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je dobar zato što je bogat sumporom koji podstiče proizvodnju kolagena, koji je jako važan za rast kose, a rezultati će biti vidljivi već nakon mesec dana.

Recept je veom jednostavan:

Izrendajte dva do četiri luka i iscedite njihov sok. Masirajte glavu sokom i ostavite 15 minuta da odstoji. Ako imate vremena, možete ostaviti sok na glavi ceo sat. Tako će rezultat biti bolji.

Nakon toga operite kosu kao i inače i stavite regenerator. Ovaj tretman radite dva puta mesečno i rezultati će vas zadiviti. I nemojte da brinete, kosa vam neće smrdeti na luk.

Izvor: Cosmopolitan

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.