Ovako su se poznate ličnosti provele na svadbi godine (FOTO)

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su se poznate ličnosti provele na svadbi godine (FOTO)

Na svadbi ćerke Branislava Mićunovića zapevao je veliki broj poznatih, a najbolje je prošao Aca Lukas koji je za jednu pesmu dobio čak 2000 evra

Ceca Ražnatović i Dejan Savićević, foto: Instagram

Branislav Brano Mićunović nije štedeo novac na svadbi svoje trudne ćerke Andree i njenog izabranika Miloša Kustudića, koja je pre dva dana organizovana u hotelu Splendid u Bečićima.

Elegantno izdanje Veljka i Anastasije na svadbi veka! (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />On je kitio pevače novčanicama od 500 evra, a najbolje je, saznajemo, prošao Aca Lukas, koji je za samo jednu pesmu Nisam preživeo dobio čak 2.000 evra. U kićenju su se pridružili i Mićunovićevi kumovi i prijatelji, koji su, takođe, bili galantni.

Iako brojni pevači koji su bili na svadbi iz poštovanja i prijateljstva s najbogatijim Crnogorcem nisu naplatili honorar, kontroverzni nikšićki biznismen nije želeo da im ostane dužan, pa su svi dobili pozamašan bakšiš.

Pored Lukasa, mladence i goste zabavljali su i Miroslav Ilić, Sergej Ćetković, Biljana Sečivanović, Tropiko bend, a zapevala je i Ceca, koja je bila među zvanicama sa svojom decom i sestrom Lidijom.

Miroslav Ilić oduševljen je kako je svadba organizovana i kaže da mu je Brano naručio pesmu Polomiću čaše od kristala.

- Bilo je lepo i pristojno, uživao sam na svadbi. Atmosfera je bila fina, svi su igrali i veselili se. Bila mi je velika čast da budem deo takvog skupa. Dosta pevača je pevalo, pa je program ponaosob trajao oko 45 minuta. Nisam prvi put pevao Mićunovićima na slavlju, tako da oni poznaju moj repertoar, a i ja znam šta oni vole. Brano se najviše veselio uz pesme Polomiću čaše od kristala, Božanstvena ženo, Još te nešto čini izuzetnom - rekao je Miroslav.

Ceca takođe se odlično provela na venčanju.

- Svadba je bila fenomenalna, a mladenci preslatki. Bila mi je čast što sam sa porodicom prisustvovala zavetu na večnu ljubav dvoje mladih ljudi, dece mojih dragih prijatelja - rekla je ona.

Bila mi je cast pevati. Izvor: Kurir

Tweet

Pošalji e-mail

Povezane vesti

Izazovna Jovana Švonja otkriva: Trudnoća je najbolji trening!(FOTO)

​Narodna verovanja Evo kako da privučete novac u svoj život!

Wellbeing Budite srećni: 18 pravila za dobar život

​VIDEO Isplivali dosad neviđeni detalji života Kurta Kobejna!

Ostale vesti iz rubrike

FOTO Pre i posle: Drastične promene izgleda poznatih ličnosti

Poslednji pozdrav Nakon duge borbe sa ALS-om, preminuo je basista grupe TOTO

Glumica preterala sa vežbanjem Dženifer Garner izgleda kao bodibilderka

Pet godina od tragične smrti Tuga ne jenjava: Najbliži posetili večnu kuću Ksenije Pajčin




Komentari Facebook komentari







Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Brano Mićunović o svadbi veka: Mnogi su mi izašli u susret, da me što manje košta

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015, 00:09

Svadba veka, kako je nazivaju oni koji su se našli među zvanicama u hotelu “Splendid” u Bečićima na venčanju ćerke crnogorskog biznismena Brana Mićunovića, koštala je oko 80.000 evra...“Brano je imao 527 gostiju. Za hranu i piće za jednog gosta trebalo je da izdvoji oko 100 evra. Dakle,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.