Ovako Jelena Kostov izgleda bez trunke šminke!

Izvor: Story, 01.Sep.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako Jelena Kostov izgleda bez trunke šminke!

Nakon što se svojim mnogobrojnim fanovima pohvalila zavodljivim fotografijama sa plaže, pevačica je rešila da pokaže i kako izgleda kada na licu nema ni trunku šminke

Jelena Kostov, foto: Instagram

Pevačica Jelena Kostov aktivan je korisnik društvene mreže Instagram, pa tako često sa svojim fanovima deli fotografije iz svakodnevnog života.

Pohvalila se oblinama: Jelena Kostov oduševila seksepilnom fotografijom! (FOTO)

Nakon fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kojima je prethodnih nekoliko dana pokazivala kako uživa u odmoru i sunčanim plažama Grčke, a kojima je privukla veliki broj pozitivnih komentara na račun svog izgleda, lepa pevačica podelila je i onu na kojoj pozira bez trunke šminke.

A photo posted by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Sep 1, 2015 at 12:14pm PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.