Ova fotografija demantuje pesmu Željka Samardžića Nemam ja toliko kofera!

Izvor: Story, 30.Mar.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova fotografija demantuje pesmu Željka Samardžića Nemam ja toliko kofera!

Čuvena pesma Željka Samardžića Nemam ja toliko kofera sada je pobijena, pogledajte o čemu je reč

Željko Samardžić, foto: Story press

Popularni pevač je, naime, uspešno odpočeo, sa svojim pratećim bendom, Kanadsko-Američku turneju koncertima u Torontu u dvorani Sound Academy i u Harbour event centre u Vankuveru.

Željko se očigledno odlično provodi na turneji, pa je iskoristio i priliku da se našali na račun svoje pesme Nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ja toliko kofera.

Inače, ovi nastupi su izazvali veliko interesovanje s obzirom da se publika nakon četiri godine od poslednjeg nastupa na tim prostorima imala priliku da uživa uz Samardžićeve mnogobrojne hitove koje su horski pevali sa njim i više puta ga vraćali na bis!

Na pomenute koncerte pristizala je publika organizovano i iz drugih gradova Kanade poput Montreala, Otave, Kalgarija...

Već narednog vikenda slede koncerti po Americi, 3.aprila u Detroitu, 4-og u Čikagu, a 5-og je zakazan Washington!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.