Otkrivena najnežnija strana Rajana Goslinga

Izvor: Story, 26.Jan.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena najnežnija strana Rajana Goslinga

Atraktivna majka otkrila je kako se sa malenom četvoromesečnom Esmeraldom još uvek snalazi sama, bez pomoći dadilje, a njihov bliski izvor dodao je kako mezimicu najbolje uteši tata, pevaćuji joj uspavanke.

Rajan Gosling, foto: Profimedia

Holivudski lepotan Rajan Gosling je i nežan otac svojoj ćerkici Esmeradli, koju je dobio sa glumicom Evom Mendes.

- Rajan peva ćerkici. Jako je voli i ponekad joj peva svoje pesme u kojima se spominje njeno ime. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << To je jako slatko - rekao je izvor za E!, otkrivši da četrdesetogodišnja Eva doji svoju jedinicu za koju primećuje da sve više raste i napreduje.

Zvezda filma Hitch nedugo nakon što je rodila svoju Esmeraldu, u intervjuu za Violet Grey's The Violet Flies ispričala je svoja prva majčinska iskustva, otkrila kako njena malena ima nepredividljiv raspored spavanja, te se našalila kako proživljava neke od najdivnijih noći.

Prvu fotografiju njihovog deteta, pogledajte OVDE.

- Trenutno se snalazim bez dadilje, ali bih u budućnosti volela da je imam. Esmeralda ima dve prekrasne bake i neverovatne tete koje mi mnogo pomažu. Sada kada sam postala majka treba mi pomoć dadilje ili noćne sestre, jer ne bih mogla da spavam, a da ne znam šta da radim dok prolazim Esmeraldine besane noći - rekla je zgodna glumica.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.