Oni su pobednici ovogodišnjeg Pinkovog muzičkog festivala!

Izvor: Story, 05.Maj.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su pobednici ovogodišnjeg Pinkovog muzičkog festivala!

Na festivalu se predstavilo 25 pevača, a nagrađeno je šest najboljih numera u raznim kategorijama

foto: Printscreen

Održan je drugi po redu Pink mjuzik festival - Festival hitova, a od 25 kandidata, pobednica je Dara Bubamara pesmom Žena zmaj.

Svaka numera imala je specijalnu tačku što je bilo pravo osveženje za gledaoce, a nastupili su i neki od najvećih zvezda Siti rekordsa, kao i pobednici prvog Pinkovog festivala.

Nagradu su odnele >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << šest najboljih numera, a u pitanju su nagrade žirija, publike, sponzora, Fejsbuka, Jutjuba ali i nagradu samih učesnika koji su se izjasniti koja pesma je po njima najbolja.

Po SMS glasovima publike, nagradu je odnela Dara Bubamara!

- Hvala sima, ovo je najveća nagrada. Srećna sam što posle 20 godina osvajam nagradu publike - rekla je Dara.

Odlukom žirija treće mesto odneo je Fantastik bend, dok se na drugom mestu našao Alegro bend, a prvo mesto osvojila je Vesna Zmijanac.

Prva nagrada sponzora otišla je u ruke Mire Škorić, druga Marini Visković, dok je treću nagradu osvojila je Goga Sekulić.

Glasovima drugih kandidata nagradu je odnela je Vesna Zmijanac.

- Hvala drage kolege, čast mi je što sam sa vama večeras. Ja sam vaša nada da vidite koliko karijera može da traje, hvala vam što ste me primili u vaše društvo - rekla je Vesna.

Nagradu za najviše Jutjub pregleda osvojio je Boban Rajović sa pesmom Padobran, koji je takođe i pobednik Fejsbuka.

- Ovo nije moja nagrada, ovo je nagrada mojih fanova. Hvala njima i puno pozdrava za njih i za moju porodicu - rekao je Boban.

Domaćin ovog muzičkog spektakla bio je voditelj Milan Kalinić, dok mu je iz bekstejdža pomagala koleginica Marijana Mićić.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.