Ognjen Amidžić: Matija je pravi mali foto model (FOTO)

Izvor: Story, 18.Dec.2014, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić: Matija je pravi mali foto model (FOTO)

Njegove poze dok se slika su neodoljive, ali mali sin popularnog voditelja izgleda ima ozbiljnije planove.

Ognjen Amidžić i Matija, foto: Tviter

Sin Ognjena i Danijele Amidžić obožava da se slika. Tako je već naučio koja je njegova idealna poza i samouvereno gleda u fotoaparat.

Pre nekoliko dana voditelj je objavio njegovu preslatku fotografiju i sa svojim pratiocima podelio je kako izgleda Matija u ulozi modela.

- Matija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pozer- dodao je Ognjen ispod fotografije.

Da mu odlično ide vidite i sami, ali ipak izgleda da on već uveliko planira ozbiljno da se posveti svojoj profesiji malog foto modela. To su otkrili njegovi roditelji kada su na Instagramu podelili njegovu fotografiju, objavivši Matijinu novu poslovnu odluku.

Da je Amidžić džunior prvi muški model u jednoj agenciji stoji u opisu ove fotografije a i sam Matija nedavno je želeo celom svetu da saopšti da će ubuduće da se viđa samo sa manekenkama.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.