Od Kim Kardašijan do Džastina Timberlejka: Evo šta doručkuju bogati i slavni

Izvor: Story, 04.Mar.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Kim Kardašijan do Džastina Timberlejka: Evo šta doručkuju bogati i slavni

Ne znate šta da napravite za doručak? Evo nekoliko ideja pravo iz holivudskih kuhinja.

Kim Karadšijan, Foto: Instagram, Profimedia

Svi znamo da je doručak najvažniji obrok. Ako nemate ideju šta biste mogli da doručkujete i već ste probali sve što vam je palo na pamet, donosimo vam neke predloge. Evo šta poznati jedu za doručak:

Kim Kardašijan doručkuje pahuljice u mleku bez masti i kaže da joj je kafa važnija od doručka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Džastin Timberlejk ima dva doručka. Prvo jede vafle od semenki lana s namazom od badema, a nešto kasnije, posle treninga, omlet od dva jajeta i proteinski šejk.

Šekil O’Nil za doručak najviše voli da jede omlet od dva jaja i sok od jedne ceđene pomorandže. Inače, nikad u životu nije okusio kafu.

Gvinet Paltrou izbegava gluten, za doručak uglavnom jede mlečne proizvode, a voli i sendvič sa dimljenim lososom ili sardinama i avokadom.

Keli Ozborn je drastično smršala u jednom trenutku i kaže da je ključ tog uspeha baš u doručku. Uglavnom jede dva barena belanca i krišku nemasnog sira.

Izvor: Telegraf

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.