OPRA U EMISIJU DOVODI ĆERKU VITNI HJUSTON

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPRA U EMISIJU DOVODI ĆERKU VITNI HJUSTON

Specijalna emisija u kojoj će gostovati i menadžerka Patriša Hjuston, i brat pop zvezde Geri Hjuston biće emitovana 11. marta

LOS ANĐELES - Poznata televizijska zvezda Opra Vinfri napraviće intervju sa Bobi Kristinom, ćerkom preminule pop pevačice Vitni Hjuston, u kome će biti opisani njeni poslednji dani i uspomene koje Bobi Kristina ima na svoju majku.

Specijalna emisija u kojoj će gostovati i menadžerka Patriša Hjuston, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i brat pop zvezde Geri Hjuston biće emitovana 11. marta na OWN, kanalu koji je u vlasništvu Opre Vinfri.

U ovom specijalu, Opra će pričati sa najbližim članovima porodice legendarne pevačice, a Bobi Kristina podeliće lične uspomene na svoju majku, kao i želje po kojima bi volela da svetska soul zvezda bude zapamćena.

Biće reči i o glasinama i spekulacijama vezanim za smrt Hjustonove.

Specijalnoj emisiji prethodiće serija "Sećanje na Vitni", poslednji intervju sa Vinfrinim ličnim sećanjima na veliku pevačicu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Opra u emisiju dovodi ćerku Vitni Hjuston

Izvor: Glas javnosti, 06.Mar.2012

LOS ANĐELES - Poznata televizijska zvezda Opra Vinfri napraviće intervju sa Bobi Kristinom, ćerkom preminule pop pevačice Vitni Hjuston, u kome će biti opisani njeni poslednji dani i uspomene koje Bobi Kristina ima na svoju majku.  Specijalna emisija u kojoj će gostovati i menadžerka Patriša...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.