Novi album One Direction-a u prodaji!

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album One Direction-a u prodaji!

U subotu u Metropolis Music Cafe-u, fanove planetarno popularnog benda sačekaće brojna iznenađenja, specijalni popusti i još mnogo toga.

One Direction, foto: Promo

Novi album benda One Direction od sutra se nalazi u prodaji. Tim povodom u Metropolis Music Cafe-u 22.11.2014. od 11-13h biće organizovan Happy Hour.

Fanove očekuju cene svih One Direction izdanja na specijalnom popustu, a udružene snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Hej!magazina, Mjuznews portala i Radio Lagune izabrali su po pet ONE D fanova čiji će, najbolji radovi vezani za album 4, biti nagrađeni u subotu u Metropolis Music Caffeu!

Prošlo je pet godina od kada se svet zaljubio u One Direction. Od tada, ova petorica momaka iz Britanije i Irske, postigla su neverovatan uspeh od ukupno dostignutih 94 mesta #1, više od 46 miliona prodatih albuma širom sveta, preko 109 pratilaca na Tviteru i preko 33 miliona fanova na Fejsbuku. Nema sumnje, u ovom trenutku, One Direction su najveći bend na planeti.

Ove jeseni momci su objavili nestrpljivo iščekivani četvrti studijski album, prigodno nazvan 4.

Iako možda tako ne izgleda, Nijal Horan, Zejn Malik, Lijam Pejn, Hari Stajls i Luis Tomlinson su možda jedna od najvrednijih grupa u istoiji! Prethodnih 12 meseci, momci su proveli snimajući album i istovremeno putovali širom sveta na turneji Where We Are.

 Živeći između koncertnih arena i studija, svaku od pesama napisali su zajedno, na putu, tour autobusima i u hotelskim sobama.

- Biti u mogućnosti da kažemo da objavljujemo četvrti album delovalo je poptuno ludo. Od samog početka, želeli smo da četvrti album bude delo na koje ćčemo biti najponosniji, a ja sada zaista i verujem da smo to postigli. Bilo je užasno teško snimati album,nekada i odmah nakon završenog koncerta, to je bio pravi podvig- kaže Luis.

- Porasli smo. A i potrudili smos e da ovoga puta budemo mnogo više uključeni u pisanje pesama. Učestvovali smo u pisanju skoro svake pesme na ovom albumu, što je sjajno. Mnogo naših singlova je više bazirano u popu, ali kompletan album je nekako opušteniji- objašnjava Lijam.

Bend je ponovo okupio gomilu cenjenih kompozitora od kojih su mnogi sada već deo One Direction porodice. Upoznali su se dobro, mnogo lakše sada sarađuju i zajednički rade na komponovanju, što je uticalo da se i kao autori momci osećaju sigurnije. od najpoznatijih imena tu su Džulijan Buneta, Džon Rajan, Džejmi Skot i Vejn Ektor.

- Cilj nam je da  muzika sazreva uporedo sa nama. Nadam se da se to na ovoj ploči oseća- otkriva Zejn.

- Pesme i dalje zvuče kako i treba. To smo i dalje mi, samo sada imamo 21 ili 22 godine- šaljivo dobacuje Hari.

- Znamo da na novom albumu imamo stvarno neke kvalitetne pesme i da će naši fanovi moći da se povežu sa njima, pogotovo na polju stihova. Najviše razmišljamo upravo o stihovima, to nam je jedna od najbitnijih stvari i provoidmo mnogo vremena u studiju da bi pesme zvučale baš kao što mislimo da treba. Mislim da je ovo baš poseban album, meni je svakako najomiljeniji, do sada. Kada smo pričali o tome kako zamišljamo ovaj album, dogovorili smo se da uspostavimo neku ravnotežu između muzike koja se nama sada privatno slušamo sa  onim što od nas očekuju naši fanovi. Mislim da smo to uspeli sa albumom Four. Jedva čekam da ga naši fanovi čuju- zaključuje Nijal.

Jula 2010. Nijal Horan (iz Vestmeta, Irska), Zejn Malik (Bredford), Lijam Pejn (Volverhempton), Heri Stajls (Češajr) i Lulis Tomlinson (Donkaster) prijavili su se ponaosob na audiciju nagrađivani britanski TV šou, The X Factor.

Ušli su kao solisti i nisu se ni sreli do faze Bootcampa, kada ih je Sajmon Kauel zamolio da obrazuju bend da bi osigurali svoj ostanak u takmičenju. Oni su pristali i One Direction su formirani. Zajedno, dogurali su do #3 tog šoua. Par nedelja kasnije potpisali su ugovor sa kućom Sajmona Kauela, Syco Music.

Grupa je debitovala sa singlom What Makes You Beautiful koji je objavljen septembra 2011, došao je pravo na mesto #1 britanske liste singlova. Uspeh je potom nastvljen debi albumom, Up All Night koji je proglašen za najbrže prodavani album 2011. Bilo je jasno da je Britanija poludela za ovim potpuno normalnim momcima, a to je bio samo početak njihove neverovatne karijere.

One Direction su potom potpisali ugovor sa američkom kućom Columbia,pa se uskoro njihov singl i album ponovili sličan uspeh, kao kod kuće.

Nakon turneje po Australiji, One Direction su tu godinu završili novogodišnjim koncertom u njujorškom Medison Square Gardenu.

Izlazak albuma Take Me Home doneo je # 1 na top listama albuma u čak 37 zemlje! Treći studijski album, Midnight Memories osim što je,već standardno, dostigao mesto #1 na britanskoj i američkoj listi albuma, proglašen je najbrže prodavani album online prodavnice, Amazon.

Tako su One Direction izveli svojevrsni het-trik, jer su im sva tri albuma dostigla  mesto #1 i na britanskoj i na američkoj listi!tako su dopseli i u Ginisovu knjigu rekorda  2015!

Sa ukupno osvojenih 5 BRIT nagrada, 4 MTV video nagrada i 7 MTV evropskih muzičkih nagrada, One Direction sa osmehom objavljuju album 4.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.