Ništa mi tu ne primećujemo...

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa mi tu ne primećujemo...

Kompanija "Levis" predstavila je novi model farmerki za koje tvrdi da guzi daju savršen oblik. Evo u čemu je tajna.

Model farmerki "Vedži fit" (Wedgie Fit) navodno damama omogućava da imaju savršenu zadnjicu, tako što je "podižu", a široki štep na sredini guze je čini malo širom.

Sasvim sigurno je predstavljanje ovog modela veoma čudan potez kompanije "Levis", ali koliko god nama čudno zvučalo što neko želi da mu zadnjica bude veća i šira, brojne poznate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dame već su "zgrabile" ove farmerke - među njima i Kajli Džener.

Međutim, iako iz kompanije tvrde da "Vedži fit" farmerke čine guzu savršenom, mi baš i ne vidimo razliku odnosu na neke druge modele.

Govoreći o ovim farmerkama visokog struka, moramo da primetimo da su one ponovo u trendu. Jedno vreme, nisu bile moderne i smatrane su "modelima za starije". Sada ih šetaju brojne mlade dame, a modni kritičari smatraju da su takvi modeli veoma ženstveni, ali i praktični jer sakrivaju mali višak na stomaku i ističu guzu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.