Nikol Riči savetuje: Ovako možete da oblikujete figuru za samo 3 dana

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Riči savetuje: Ovako možete da oblikujete figuru za samo 3 dana

Ako želite da u kratkom roku oblikujete svoje telo, držite se ove efikasne dijete koju preporučuje Nikol Riči!

Foto: Instagram

Modna dizajnerka, glumica i TV ličnost Nikol Riči koja se ranije borila sa kilažom, a koja ju je dovela do iscrpljenosti i anoreksije je radikalno preispitala svoj stav kada je izgled u pitanju. Zbog toga dijeta koju vam Nikol savetuje čuva zdravlje i nikako ne spada u dijete sa jo-jo efektom.

Nikol Riči trodnevnu ekspres >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dijetu koristi retko, samo kada je potrebno da svoju figuru brzo dovede u red...

Dijeta za lenje: 5 trikova uz kojih ćete lako smršati

Doručak: tvrdo-kuvano jaje

Ručak:  jogurt (100-200 g) i zeleni čaj

Večera: jogurt (100-200 g) i zeleni čaj

Ona pije zeleni čaj pre odlaska na spavanje. Ova dijeta je vrlo radikalna i ne sme se koristiti duže od 3 dana. Za tri dana možete izgubiti i do 5 kilograma. Nakon 3 dana treba da težite izbalansiranoj ishrani, sa više zasićenih proteina.

Od proizvoda je bolje dati prednost: kuvanoj ribi, morskim plodovima, jajima, supama, začinima, svežem voću i povrću (posebno dinji), pijte zeleni čaj, prirodne sveže ceđene sokove.

Brza dijeta sa suvim šljivama: Skinite višak kilograma kao od šale!

Nikol savetuje da ukoliko planirate da započnete ozbiljnu borbu sa prekomernom težinom, da je važno je da se konsultujete sa profesionalnim nutricionistom koji će moći da izabere odgovarajući program na osnovu individualnih faktora, odnosno karakteristika organizma i zdravlja.

Veoma je važno da se bavite fizičkim aktivnostima: ples, fitnes, gimnastika i tako dalje.

Izvor: ŽenskiMagazin.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.