Niki Minaž voditeljka i prvi izvođač na dodeli MTV EMA nagrada

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niki Minaž voditeljka i prvi izvođač na dodeli MTV EMA nagrada

MTV je danas objavio da će hip hop superstar Niki Minaž biti voditeljka 2014 MTV EMA, i ujedno je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti uživo.

Niki MInaž. Foto: Promo

2014 MTV EMA prenosie se uživo iz The Hydro dvorane u Glazgovu u nedelju, 9. novembra, od 21:00, a Niki Minaž je pored časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada, dobila i četiri MTV EMA nominacije - za Najboljeg ženskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << izvođača, Najboljeg hip hop izvođača, Najveće fanove i Najbolji izgled.

Samo dve nedelje pre objavljivanja njenog željno iščekivanog trećeg studijskog albuma The PinkPrint, Niki će voditi najveću godišnju muzičku dodelu nagrada koja slavi najaktuelnije izvođače današnjice. Ovu vest je Minajž objavila putem Tvitera napisavši da je jako uzbuđena.

Dodela 2014 MTV EMA, globalne edukativne kampanje o sexualnom obrazovanju nastale u saradnji između Durexa i MTV Staying Alive Fondacije, prenosiće se na MTV kanalima širom sveta u nedelju, 9. novembra u 21:00 iz dvorane The Hydro u Glasgowu. MTV EMA je globalna proslava najvećih muzičkih zvezda koja svake godine slavi najaktuelnije izvođače sa svih strana sveta i iz svih muzičkih žanrova. Izvršni producenti dodele su Brus Gilmer i Ričard Godfri.

Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59, kao i glasanje za Best Adria Act kategoriju gde su nominovani izvođači Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nicki Minaj vodi MTV EMA u Glasgovu!

Izvor: Tracara.com, 30.Sep.2014

Ona vodi ovogodišnje MTV EMA! (foto: MTV) MTV je danas objavio da će hip hop zvezda Nicki Minaj biti voditeljka ovogodišnjih European Music Awards u Glasgovu. Samo dve nedelje pre objavljivanja njenog dugo iščekivanog trećeg albuma The PinkPrint, Nicki će voditi najveću godišnju muzičku...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.