Nepoznati čovek nasrnuo na Mika Džegera! (VIDEO)

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati čovek nasrnuo na Mika Džegera! (VIDEO)

Dok su Roling Stonsi svirali svoju poslednju pesmu te večeri, čovek se popeo na binu i zaleteo se ka Miku.

Mik Džeger, foto: Instagram

Kako prenose australijski mediji, čovek koji se popeo na binu dok su Stonsi svirali poslednju pesmu na koncertu, nije došao iz publike već je imao urednu propusnicu za bekstejdž.

Na snimku se vidi čovek u bermudama, crnoj kapi  i narandžastom signalnom prsluku kako utrčava na binu i nasrće na Mika Džegera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Kao pravi profesionalac Mik Džeger ga je samo kratko pogledao, i nastavio sa koncertom.Ni ostali članovi benda nisu bili pometeni njegovim prisustvom na bini.

Obezbeđenje benda ga je uspešno savladalo pa potom prosledilo do policije. Džeger se na kraju našalio kako je sve to deo performansa.



Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Haos na koncertu Rolingstonsa: Čovek iz bekstejdža nasrnuo na Džegera!

Izvor: Svet, 28.Okt.2014

Uljez koji se popeo na scenu tokom koncerta Rolingstonsa u Australiji nije uspeo da dekoncentriše dugododišnje muzičare.. Kako prenose australijski mediji, čovek koji se popeo na binu dok su Stonsi svirali poslednju pesmu na koncertu, nije došao iz publike već je imao urednu propusnicu za bekstejdž....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.