Nemanja Stevanović u novom spotu okupio brojne kolege

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja Stevanović u novom spotu okupio brojne kolege

Folk pevač Nemanja Stevanović u novom spotu za pesmu Sipaj u čašu druže ugostio je svoje mnogobrojne kolege.

Nemanja Stevanović, foto: Youtube Screenshot

Nekoliko meseci nakon što mu je supruga Jelena rodila ćerku Mašu, folk pevač Nemanja Stevanović vratio se svom poslu, pa više puta nedeljno ima zakazane nastupe, ali je našao vremena i da za svoju publiku pripremi novu pesmu.

Singl nosi naziv Sipaj u čašu druže i snimio >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ga je u saradnji sa Mihajlom Spasićem, a ono što je posebno zanimljivo jeste da je Stevanović u svom spotu ugostio i brojne kolege poput Rade Manojlović, Saše Kapora, Milana Dinčića Dinče, Joce Stefanovića...

 


- Moja je ideja bila da kolege ugostim u spotu za novu pesmu, što su oni oduševljeno prihvatili. Bilo je nekoliko njih koji nisu mogli da se pojave u spotu jer smo snimali petkom popodne, a oni su imali zakazane nastupe i nisu bili u prilici da dođu na snimanje. Meni je najbitnije da se pesma dopadne publici i da je prihvate jer zaista verujem u nju - rekao je Nemanja za portal Opera17.

 Pogledajte o čemui je reč:

 

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.