Naomi Kembel se šokirala kad joj nisu poklonili prsten u Crnoj Gori

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel se šokirala kad joj nisu poklonili prsten u Crnoj Gori

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki Naomi Kembel nedavno je boravila u gradu-hotelu Sveti Stefan

Foto: Profimedia

U zlatari hotela manekenka je u više navrata probala prsten koji joj je zapao oko, a koji je bio među najskupljima. Prodavačicama je ispričala kako joj uglavnom poklanjaju prstenje, a da ona u znak zahvalnosti sve koji se raspituju gde je nakit kupila upućuje upravo na tu adresu. Očekujući da će primer slediti i zlatara na Svetom Stefanu, manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se prenerazila kada su joj dali račun, pa je prsten brže-bolje spustila na pult.

- Bilo je više nego očigledno da očekuje da joj poklone nakit, a kako se to nije desilo, okrenula se i demonstrativno izašla iz zlatare - rekao je izvor.

Opšte je poznato da su holivudske zvezde navikle na poseban tretman, koji između ostalog uključuje i mnoštvo poklona. Na Zapadu postoje i zasebne prodavnice gde se lansiraju najnoviji modeli telefona, nakita i raznih drugih dragocenosti, a ukoliko ste dovoljno slavni dovoljno je samo da uperite prst i dobićete ono što želite.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.