Naomi Kembel: Glamurozna proslava rođendana u društvu bogatih i slavnih (FOTO)

Izvor: Story, 26.Maj.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel: Glamurozna proslava rođendana u društvu bogatih i slavnih (FOTO)

Slavna lepotica uvek je umela da slavi sa stilom, a to je još jednom dokazala raskošnom proslavom svog 45. rođendana.

Meri Džej Blajdž, Leonardo di Kaprio i Naomi Kembel, foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih supermodela, Naomi Kembel napunila je 45. godina, a kako je poznata po glamuroznim žurkama koje voli da obilazi i organizuje, jednu takvu priredila je svojim bliskim prijateljima i za ovu priliku.

Naime, Naomi je rođendan proslavila u Kanu u vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << trajanja filmskog festivala zbog čega je i lista zvanica u najmanju ruku bila – glamurozna.

Slavna manekenka na svojoj proslavi okupila je pravi holivudski krem, a među brojnim slavnim zvanicama našli su se Adrijen Brodi, ali i veliki obožavalac dobrih partija, glumac Leonardo DiKaprio, kao i pevačica Meri Džej Blajdž, te modeli Kendal Džener i Điđi Hadid.

Naomi je za ovu priliku odabrala seksi haljinu Ateliera Versace, a fotografijama sa proslave pohvalila se milionima svojih fanova na Instagramu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.