Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

Izvor: Story, 28.Okt.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičko zagrevanje za Slobodnu zonu

YEDO GIBSON I VASCO TRILLA će nastupiti pred beogradskom publikom u okviru Muzičkog zagrevanja za filmski festival Slobodna zona u četvrtak, 30. oktobra u 21 čas u Kulturnom centru REX!

Slobodna zona, foto: promo

Brazilski saksofonista, Yedo Gibson, koji već skoro deceniju živi i radi u Amsterdamu dobro je poznat beogradskoj publici. Sa grupom Sol 6 je pre dve  godine zatvorio Ring Ring festival, a prošle godine u okviru ImprovE 2.7, zatvorio BELEF >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << svirajući sa muzičarima iz Beograda i Budimpešte. Tokom  jula je imao odličan solo nastup u bašti Kulturnog centra Dragstor, a u decembru prošle godine i veoma zapažen nastup u REXu.

Gibson je pre godinu dana u Barseloni upoznao portugalskog bubnjara Vasco Trilla-u, sa kojim je već nakon prvog zajedničkog koncerta odlučio da snimi album i nastavi saradnju. Akustični set ovog moćnog dua će početi u 21h, a oni najavljuju neočekivane zvučne senzacije i kompaktnu svirku u isto vreme. Brazilac iz Amsterdama i Portugalac iz Barselone, odlična priprema za jubilarnu Slobodnu zonu!

Karte se mogu kupiti po ceni od  200 dinara, na dan koncerta u KC REX.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.