Moćno! (FOTO)

Izvor: Mondo, 21.Feb.2017, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćno! (FOTO)

Pogledajte novu kolekciju brenda "Barberi"!

Na Nedelji mode u Londonu je svoju kolekciju za jesen/zimu 2017. predstavio i brend "Barberi".

Iako najveći broj prikazanih modela nije nosiv u svakodnevnom životu, već možemo da zamislimo poznate dame kako šetkaju baš u ovim "krpicama" na glamuroznim događajima.

Ako izuzmemo činjenicu da ova kolekcija nije namenjena nama, "običnim smrtnicima", složićete se da modeli izgledaju moćno.

To što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovi modeli nisu namenjeni nama, ne znači da ne možemo da "maznemo" ideju i nosimo nešto slično. Na primer, haljine koje izgledaju kao predimenzionirane košulje mogu se kopirati tako što ćete prosto kupiti veći broj košulje, a nešto slično može i da se sašije.

Takođe, interesantni su i džemperi koji imaju samo jedan rukav, a koje manekenke nose preko haljine-košulje.

Ove sezone hit su bile bluze i haljine koje otkrivaju ramena i gornji deo leđa, a ako je sudeći po ovoj kolekciji, sledeće sezone nam se vraća stari trend - modeli na jedno rame.

Pogledajte kolekciju i pišite nam svoje mišljenje o tome.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.