Mirka Vasiljević izbacila Vujadina iz stana?

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević izbacila Vujadina iz stana?

Glumica je nakon prevare nevenčanog supruga Vujadina Savića, navodno odlučila da okonča vezu.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, foto: Petar Đorđević

Ne mogavši da podnese pritisak javnosti nakon što su štampu preplavile fotografije na kojima je Vujadin u strasnom zagrljaju sa javnosti nepoznatom devojkom, glumica je, navodno, odlučila da mu zaključa vrata od stana u kojem su živeli tokom boravka u Beogradu.

Šta Mirka kaže o Vujadinovim noćnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << izlascima, pročitajte OVDE.

Vujadin se krije od javnosti, dok Mirka poručuje da je njihov život njihova stvar i da ima podršku porodice, koja joj mnogo znači.

O Vujadinovoj navodnoj prevari, pročitajte OVDE.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Mirka Vasiljević izbacila Vujadina Savića iz stana?!

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2014

Veza Mirke Vasiljević i Vujadina Savića zapala je u ozbiljnu krizu, nakon što je mladi fudbaler uhvaćen kako u jednom noćnom klubu razmenjuje nežnosti sa nepoznatom devojkom. Glumica, koja se nalazi u sedmom mesecu trudnoće, odlučila je da okonča vezu i svog nevenčanog supruga izbaci iz stana.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.