Mima Karadžić: Rekao sam Stivenu Sigalu da bi između nas mogla da padne jedna dobra tuča!

Izvor: Story, 29.Jan.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mima Karadžić: Rekao sam Stivenu Sigalu da bi između nas mogla da padne jedna dobra tuča!

Glumac i producent Mima Karadžić još jednom je prokomentarisao priče da će se američka zvezda Stiven Sigal navodno pojaviti u seriji Budva na pjenu od mora, i objasnio ko bi u tom slučaju dobio batine.

Mima Karadžić, foto: Vladimir Šporčić

Na pitanje da li će se u seriji Budva na pjenu od mora, kako se pričalo, pojaviti slavna manekenka Naomi Kempbel i Stiven Sigal.

– Malo se piše o tome na senzacionalistički način, ali lepo je dok postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << interesovanje. Ja sam na jednoj privatnoj večeri u Budvi napravio šalu od koje su novine kasnije napravile veliku priču. Predložio sam Stivenu Sigalu da se pojavi u Budvi, a on je na isti način rekao da bi bilo zanimljivo. Na Sigalovo pitanje šta bi on igrao u našoj seriji, rekao sam da bi mogla da padne jedna dobra tuča sa Savom Bačićem. On se osmehnuo rekavši da on u tučama uvek pobeđuje, a ja da ne znao on Sava Bačića – ispričao je Karadžić.

Mima je dodao da živimo u jako lošem vremenu po kulturu, jer, kako kaže, sve je spušteno na najniži nivo, počev od voditelja i nekih slinih ljudi koji se pojavljuju u medijima i sve se svodi na gledanost.

Izvor: Naše novine

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.