Milica Pavlović u izdanju u kom je još niste videli! (FOTO)

Izvor: Story, 20.Okt.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović u izdanju u kom je još niste videli! (FOTO)

Mlada pevačica u potpunosti je opravdala poverenje svetskog kreatora kada je zablistala na pisti poput prave manekenke.

Milica Pavlović, foto: Fejsbuk

Iako nije profesionalna manekenka i ne korača pistom svakog dana, prethodne noći je pokazala kakav je profesionalac kada se nađe u ulozi manekenke koja ima zadatak da publici predstavi modele.

I to ne bilo kakve jer je mlada pevačica Milica Pavlović dobila tu čast, ali i odgovornost, da otvori >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << reviju prestižnog kreatora Furnea Onea.

Kao što smo već pisali, modele s njegovim potpisom su do sada nosile mnoge svetske zvezde poput Bijonse, Keti Peri, Rijane i mnogih drugih svetskih zvezda, a on je na srpskoj estradi posebno zapazio Pavlovićevu i želeo da upravo ona otvori samu reviju i ponese jedan od najatraktivnijih modela.

I nije pogrešio! Iako je pred samu revoju Milica bila prilično nervozna u bekstejdžu, jer je želela da ispuni sva očekivanja, trema je nestala kada je zakoračila na pistu, pa je model predstavila potpuno samouvereno i profesionalno, kao da je godinama u pomenutom poslu.

Inače, sem atraktivnih kreacija, manekenke su imale veoma zanimljive frizure, ali i šminku za koju je bio zadužen studio poznate šminkerke Ane Spajić.

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.