Milić Vukašinović: Supruga mi ispunjava sve fantazije

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić Vukašinović: Supruga mi ispunjava sve fantazije

Bubnjar Bijelog dugmeta tvrdi da je njegova supruga Suzana odlična u krevetu isto kao i za šporetom, te da uživa u svemu što mu ona ponudi

Milić Vukašinović sa suprugom Suzanom, foto: Story arhiva

Šezdesetčetvorogodišnji roker Milić Vukašinović otvoreno je govorio o braku sa suprugom Suzanom, a nije se libio ni da počasti javnost detaljima iz spavaće sobe.

Upoznali su se na društvenoj mreži. Tada je, kaže, bio najveći razvratnik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

- Zato me je nevenčana supruga Nina i ostavila. Saznala je za moju virtuelnu vezu s Antonelom. Nakon toga sam upoznao stvarnu i pravu ljubav, lepu Suzanu - kaže bubnjar.

Seks im je, dodaje, i danas strastven. U prethodna dva braka, kako kaže, nije uspeo da ostvari sve svoje fantazije. Suzana mu i danas ispunjava svaku želju, a Milić se hvali da ne zna je li bolja u krevetu ili za šporetom.

Njegova supruga radila je u Smederevu kao agent za nekretnine, a sad se zaposlila u jednoj beogradskoj prodavnici, dok Vukašinović završava treći deo autobiografije u kojoj opisuje svoje seksualne aktivnosti.

- Normalna autobiografija ima 400 stranica. Za moj život to nije dovoljno. Knjiga ima 1200 stranica. Ko god će je čitati osećaće se kao da je j.... sve što i ja - kaže Vukašinović.

Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.