Mašan Lekić: Afera mi nije uzdrmala porodicu

Izvor: Story, 28.Feb.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mašan Lekić: Afera mi nije uzdrmala porodicu

Novinar TV Prva Mašan Lekić otvoreno govori o navodima da je bio neveran svojoj supruzi Miri, opisuje način na koji je sačuvao svoj brak i kako provodi vreme sa ćerkom Miom.

Mašan Lekić sa ćerkom Miom, foto: Vladimir Šporčić

Svakodnevicu autora jedne od najgledanijih dokumentarnih emisija Dosije Mašana Lekića (36) nakratko su poremetili novinski napisi o tome kako je navodno bio neveran svojoj supruzi Miri (27), s kojom ima ćerkicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Miu (5). Naime, Mašan je uslikan u jednom poznatom prestoničkom klubu kako se provodi u društvu mlade i atraktivne devojke. Poznati novinar nije dozvolio da insinuacije nastale povodom fotografija utiču na njegov život, već otvoreno govori o optužbama koje ga karakterišu kao preljubnika.

- Naravno da mi nije bilo prijatno kada se priča o mom navodnom neverstvu pojavila u medijima. Nije bilo svejedno ni meni, ali ni mojoj supruzi i ljudima iz mog okruženja. Devojka s kojom sam fotografisan zapravo je sestra mog prijatelja i ni na jedan način nismo prešli granicu prijateljskih odnosa, što se i vidi na fotografijama. Ova, recimo afera, nije ugrozila ni moj brak, ali ni porodični mir. Kao i uvek, najvažnije je da mi znamo pozadinu svega. Odavno sam sa svojom suprugom preležao bračne bolesti i izazove, uspeli smo da prevaziđemo sve prepreke i izgradimo odnos na koji sam danas ponosan – govori istaknuti TV autor koji se na svaki mogući način trudi da udovolji svojoj lepšoj polovini.

- Imam sreće što sam pronašao ženu koja u potpunosti razume moj senzibilitet i posao kojim se bavim, pošto je i sama u novinarskim vodama, tako da neobičan poslovni ritam nikada nije bio tema naših razgovora. U svakom trenutku mogu da se oslonim na Miru koja u našoj porodici drži sve konce u svojim rukama. Kada nam to obaveze dozvole, trudim se da nekuda otputujemo zajedno i da se bar nekoliko dana izolujemo od svakodnevice, a supruga mi je idealno društvo i za večernje izlaske – ističe Mašan, koji se pažljivo ophodi u vaspitavanju svoje ćerkice Mie.

- Nikada nisam verovao u stereotipne rečenice, niti voleo da ih ponavljam, ali velika istina leži u tome da je najvažnije kvalitetno iskoristiti vreme koje provodite sa svojim detetom. Postoje periodi kada sam zbog snimanja odsutan, ali kada dođem kući, potpuno se predajem svojoj ćerki i trudim se da tih nekoliko sati sem nje ne postoji niko na ovom svetu. Polako joj, na njenu inicijativu, otkrivam prve tajne moje profesije. Ko zna, možda u našoj porodici bude još jedan novinar– govori kroz osmeh Mašan, čija je autorska emisija Dosije na TV Prva doživela premijeru 19. februara.

- Sedmu sezonu našeg serijala započinjemo temom sigurnosti naše dece u Srbiji i ubistvima maloletnica koja su potresla region, a potom nastavljamo priču o pravom srpskom kartelu – zemunskom klanu. Kroz ekskluzivne ispovesti i razgovore sa svedocima iz tog perioda pokušali smo da odgovorimo na sve nedoumice u vezi sa poznatim „zemuncima”. Nadam se da smo u tome i uspeli – zaključuje Mašan, koji je krajem prošle godine na TV festivalu Press vitez dobio specijalno priznanje Zlatni zapis za reportažu Mećava u Zrenjaninu.

Piše: Danilo Mašojević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.