Kraljevski par odlučio koje ime će dati svom detetu ukoliko bude devojčica

Izvor: Story, 29.Sep.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevski par odlučio koje ime će dati svom detetu ukoliko bude devojčica

Kejt Midlton i britanski princ Vilijam očekuju drugo dete, a ukoliko bude devojčica, oni su odlučili koje ime će joj dati.

Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

Britanski princ Vilijam i njegova supruga, vojvotkinja Kejt Midlton očekuju prinovu u kraljevskoj porodici, a bliski izvori navode da će ukoliko bude devojčica oni odati počast i nazvati je Dajana.

Njegova majka, princeza Dajana poginula je u saobračajnoj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << 1997. godine, a kraljevski par izabrao je ime Dajana i pre nego što je Kejt ostala u drugom stanju prvi put.

Na taj način, princ Vilijam bi želeo da oda počast svojoj voljenoj majci, a dete bi trebalo da se rodi početkom sledeće godine.

Princ Hari je nedavno zamolio javnost da ima razumevanja, jer se vojvotkinja suočava sa teškim mučninama zbog kojih često mora da otkaže svoje službene dužnosti.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kate i William rešili ime deteta

Izvor: Poznati.info, 30.Sep.2014, 14:24

Kraljevski par Kate Middleton i princ William očekuju još jedno dete, a prema nagađanu svetskih medija očito je kako je par rešio ime još nerođenog deteta i to ako bude devojčica. Vojvotkinja Kate Middleton čeka drugo dete i nije trebalo mnogo da počnu nagađanja kako će se dete zvati...Bliski...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.