Koncert gitariste Mladena Pecovića

Izvor: Story, 26.Maj.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert gitariste Mladena Pecovića

U četvrtak 28.maja u Domu omladine gitarista i kompozitor Mladen Pecović održaće koncert instrumentalne muzike za gitaru.

Mladen Pecović foto:promo

Ovaj mladi gitarista privukao je pažnju javnosti izuzetnim muzičkim umećem kao i pobedama na raznim gitarskim takmičenjima u regionu.

Decembra 2012.godine Pecović se predstavio prvim video singlom Gora, koji predstavlja uvod u buduće autorske projekte.

Nastupom u Akademiji 28, u martu 2013. godine počinje seriju koncerata sa električnim kvartetom ili kao duo akustičnih gitara.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dečja filharmonija nastupa na Kolarcu 29.maja

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 10:52

Mladi muzički talenti okupljeni u Dečjoj filharmoniji održaće koncert pod nazivom "Listening to the films" u petak, 29. maja u Kolarčevoj zadužbini...Dečju filharmoniju čine deca sa izrazitim muzičkim talentom, dobitnici brojnih nagrada i priznanja na takmičenjima u Srbiji i svetu...Okupljeni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.