Ko je taj srećnik: Kim Kardašijan čestitala rođendan muškarcu iz Crne Gore!

Izvor: Story, 06.Okt.2015, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je taj srećnik: Kim Kardašijan čestitala rođendan muškarcu iz Crne Gore!

Mnogi muškarci širom sveta bi voleli da za rođendan dobiju čestitku od neke njima najomiljenije poznate ženske osobe, a ovaj to sigurno i jeste

Kim Kardašijan, foto: Fonet

Sigurno je da je jedan od najvećih fanova i obožavatelja upravo on, a njegovo ime je Mario Dedivanović.

Mario nije običan muškarac iz Crne Gore, jer je on ne samo privatno nego i poslovno povezan sa najpopularnijom rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Gošća iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << pakla: Kim Kardašijan izludela produkciju emidije, a Elen Dedženeris ostavila bez teksta

Mario je poreklom iz Crne Gore, ali jr već nekoliko godina unazad šminker i stilista poznate rijaliti zvezde. Nedavno je proslavio svoj rođendan, a Kim je rešila da svoju rođendansku čestitku objavi javno.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 1, 2015 at 8:35am PDT

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.