Kako uspevaš?! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako uspevaš?! (VIDEO, FOTO)

Stalno ste umorni? Pogledajte ovaj video, odmah će vam biti lakše.

Foto: YouTube

Kori Lin (26) je iz Ontarija (Kanada) i mama je jednoj manjoj "bandi" beba, koja se sastoji od dvogodišnje Emili i osmomesečnih trojki: Olivije, Džeksona i Levija.

Njen partner, Den Gibson je odlučio da je "bandu" snima kada ih mama ujutru presvlači, video je objavio na Facebook stranici "Baby Gang".

Koliko je to urnebesno, svedoči činjenica da video >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << do sada ima skoro 45 miliona pregleda!

Pogledajte galeriju fotografija ove velike i srećne porodice:

Kori Lin je rekla za "ABC News" kako se zabavlja dok brine o svojoj deci i da se trudi da "svima učini da ovo bude uživanje", ali priznaje i da je u pitanju težak posao.

"Trenutno je najteži deo svega naći balans između potreba tri osmomesečne bebe i jednog dvogodišnjeg deteta. Svi žele moju pažnju dok se kreću u četiri različita pravca", rekla je ova supermama.

Uprkos svim pohvalama koje je dobila za "baratanje" ovom malom dečjom bandom, ona ističe da radi sve što bi radila i svaka druga mama.

"Svaka mama je supermama", kaže Lin.

Pogledajte video:



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.