Kako je Kanije Vest čestitao svojoj supruzi rođendan?

Izvor: Story, 22.Okt.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Kanije Vest čestitao svojoj supruzi rođendan?

Rijaliti zvezda proslavila je juče svoj tridesetčetvrti rođendan, a pored čestitki koje je dobila od sestara, Kim je najviše obradovala ona koju je dobila od Kanijea

Kim Kardašijan, Kanije Vest, foto: Instagram

I šta god da bi rekli o njoj, Kim zarađuje milione zahvaljujući svom izgledu, a u protekloj godini ostvario joj se san, te je završila na naslovnici Vog-a. Zanimljivo je i to što joj je za gostovanja u klubovima organizatori plaćaju ioznose i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << do milion dolara po večeri, a njena video igrica osvojila je publiku - baš kao i njena knjiga selfija.

Na današnji dan Kim slavi rođedan, a izgleda kako je Kanije prava romantična dušica kada je u pitanju njegoa supruga. Jutros joj je putem Twitter čestitao rođendan. Kanije jednostavno nije mogao da nađe reči koje su dovoljno jake da opišu njegovu ljubav prema Kim.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.